Един от водещите специалисти по медицинска онкология в България е д-р

...
Един от водещите специалисти по медицинска онкология в България е д-р
Коментари Харесай

Д-р Росица Кръстева обясни пред в. "ДОКТОР" цялата истина за белодробния рак и има ли лечение той

Един от водещите експерти по здравна онкология в България е д-р Росица Кръстева. Тя е член на Европейското сдружение по здравна онкология (ESMO), Българския лекарски съюз, Българската асоциация по здравна онкология (БАМО), Европейската общественост по лъчелечение (ESTRO), Балканския съюз по онкология. Избрана е за първия ръководител на Клуб “Млад онколог ”.  В днешния брой на в. “Доктор” ще обсъдим какви са главните провокиращи фактори за рака на белия дроб; в какво се показва така наречен таргетна терапия и дали е подобаваща за всички пациенти с тази диагноза; що е то персонализирана медицина и за какво е толкоз значимо хората да бъдат осведомени за новостите в лекуването на белодробния рак.

- Д-р Кръстева, апелирам ви в резюме да напомним присъщото за рака на белия дроб - аргументи, рискови фактори, признаци.
- Винаги съм казвала, че тютюнопушенето е един от най-сериозните рискови фактори за рак на белия дроб. Както и за доста други тежки болести.

Среща ли се при непушачи ракът на белия дроб, кои са актуалните способи за лекувания на белодробен рак и в какво се показва тъй наречените " персонализирана " медицина четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР